- Screaming challenge free kick!

Postet av Gui Sportsklubb - Fotball den 2. Mai 2018A-lagets fjerde serierunde stod for døren tirsdag kveld. På selveste 1.mai. Ny bortetur. Denne gangen av den lengre sorten. Løren kunstgress. Motstander: Hasle-Løren. 

Stemningen var som vanlig god i den hjemmekoselige garderoben til Hasle-Løren. Malt i klubbens farger. I kjelleren var det dusjfasiliteter fra før krigen. Været var surt, men det ble fort varmt i den trange garderoben. Serveringen var det heller ingenting å utsette på. Fruktfat ble båret inn av en delegat fra hjemmelaget. Kaffen måtte vi ordne selv. Daniel Øverbye har nå 180,- i kreditt fra lagkassa da han måtte legge ut for tre kanner kaffe. 

Klokken nærmer seg 19.30 når siste del av troppen kommer valsende inn i garderoben. - Vi holdt på å havne i Elverum, forteller svenske Joel Berglund. Elgstua blir deretter nevnt, før de gode elg-rettene blir samtaleemnet de neste minuttene. 

Før kamp blir det også diskutert hvor årets lagtur post sesong skal være. Med et foreløpig budsjett på 1500,- totalt på hele laget, blir det trolig en pils og en togbillett til Oslo på samtlige. Vi håper og tror det kommer flere tunneler og forsinkede spillere i månedene som kommer. 

Videre er det ut på matta for å kjenne litt på banen. Enkelte hevder banen ser for liten ut. Matris Paal Røisland og Heggedals egen Egil Roger Olsen, Terje Småhaug er av en annen oppfatning: - Banen ser for lang ut, hevder duoen. 
Det både måles og vurderes. Vi blir enige om at den helt sikkert er innenfor FIFA-reglementet for godkjente 4.divisjonsbaner i Oslo Fotballkrets.

Innbytterbenkene var det i hvert fall ingenting å si på. - Her er det plass til en hel ellever, konkluderer matris Paal Røisland, som virkelig er on fire i dag. 

Følgende elleve startet for Heggedal: Follestad, Gundersen, Arneberg, Berglund, Bendixen, Hellman, Bøe, Rasch, Røisland, Heimisson og Tømmernes. 

På den gigantiske benken satt: Nielsen, Abbas, Kristoffersen og Evans. 

Avspark!

1 min: Det hender ofte at vi snakker om tidligere fotballstjerner på benken. I dag er det den tidligere RBK-helten Boti Goa som blir nevnt først. Hvor er han? Spiller han ennå? Det må googles. For fotballnerdene: Boti Goa Tyrolien Orpheè Demel avsluttet karrieren i Kazakhstan, etter å testet profflivet i både Georgia og Armenia. 

2 min: - Ikke dunke kula i &%&X!? til Arneberg, roper den engasjerte Hasle-treneren. 

8 min: Hvor spiller Jan Koller? Vi kommer aldri så langt at vi finner ut av det. 

9 min: Matris Paal kommenterer skuffet at ingen har notert at han nylig har klippet seg. - Jeg klippa meg hos en jævla fin, ei på Slemmestad. (Vi i Heggedal anbefaler selvsagt Cut Frisør). 

Det googles iherdig på HIL-benken hvem denne frisøren er. 

For den første halvdelen av omgangen var ikke særlig spennende. Derfor trekker vi frem høydepunktene fra benken istedet. 

20 min: Hasle-Løren slår inn fra flanken. Ballen detter ned foran Folle, og via skallen til Berglund, havner kula i eget mål. Hjemmelaget i føringen. 

25 min: Zishan Abbas har kjøpt seg kjærlighet på pinne i den fine Hasle-kiosken. 

26 min: - De er jævla usexy de draktene til Hasle-Løren, kommenterer Paal, fortvilet. 

36 min: Endelig skjer det noe spennende. Stian Rasch plukker opp kula på tjue og dunker til. 1-1. Et prosjektil opp i vinkelen. Og en soleklar nominasjon til årets gåll. 

41 min: Corner til Heggedal. Villdyret har våknet og ballen havner etter hvert hos Bendixen som lurer ballen videre til kaptein Bøe. Den nybakte pappaen banker inn 2-1-ledelsen. Det jubles. 

43 min: Hjemmelaget trøkker på, og Folle varter opp med to redninger i De Gea-klassen. Dessverre er vertskapet på returen, og alle gode ting er tre. 2-2. 

Pause. 

I pausen er det Robin Evans som er "Nærmest Krysset". 

51 min: Straffe til oss i det Atli blir dratt ned i boksen. Røisland er sikker som DNB, og vi leder på nytt! 

52 min: En kopi av hendelsen like før. Ny straffe. Atli blir felt igjen. Røisland tar den på nytt. Denne gangen redder keeperen. 

66 min: Webredaksjonen påpeker at det lukter solkrem rundt Løren kunstgress. 

69 min: Det blir småampert på matta nå. Hjemmelagets trener kommuniserer på engelsk. Uvisst hvorfor. 

- Screaming challenge free kick, ropes det. Og HIL får frispark. 

77 min: Atli blir maltraktert av en Hasle-back. Det bannes på både norsk, islandsk og engelsk (hjemmelagets back ropte ofte på dette språket). Vi får ingenting. Shocking. 

Og slik forløp andre omgang seg. Heggedal Fotballs Twitter-konto fikk veldig mange følgere, vi trykker på og er nære opptil flere ganger å sette spikeren i kista. Men det ville seg ikke. 

89 min: Hasle-Løren er på en sjelden visitt i andre omgang. Effektive som få. 3-3 og vi banner og sverter. Mot spillets gang. De jubler som de har vunnet VM. 

Dommeren blåser av, og årets første poengtap er faktum. 

Vredens skuffelse og irritasjon skal taes ut i toppkampen mot Årvoll IL på Gjellum allerede i morgen, torsdag. 3.mai - avspark 19.30. Møt opp. Hei på Heggedal. Vi skal gi alt for å fortsette den gode starten på sesongen. 
 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.